Prova Player’s Choice Blackjack

Prova Player’s Choice Blackjack

Player’s Choice Blackjack är ett intressant tillskott till den ständigt växande familjen av varianter av blackjack. I blackjack finns egentligen bara två regler som är fästa i sten. Den ena är att det magiska talet är 21 och den andra är att du som spelare alltid får två kort att börja med. I övrigt är det mer eller mindre fritt fram för spelutvecklarna att använda fantasin, och vad gäller Player’s Choice Blackjack måste sägas att spelutvecklarna (i det här fallet Play’n GO) har gnuggat geniknölarna lite extra.

Player’s Choice Blackjack

Om du kan din engelska kan du enkelt dra några slutsatser av titeln på spelet. ”Choice” pekar givetvis på att du har ett val att göra. Detta val gör du redan innan spelomgången egentligen börjar. Efter det att du har placerat din inledande insats trycker du på ”deal”-knappen för att börja spela och då kommer fem stycken tvåkortshänder att placeras ut på bordet. Du ska nu välja en av händerna. Ett av korten i den handen visas och ska nu välja om du vill acceptera den handen eller om du vill kasta den och välja en ny hand. Du får viss ledning av det kort som visas i och med att poängsumman av vardera hand också visas längst upp på skärmen. Det är inte möjligt att räkna ut exakt vilken hand som ligger öppen, men du får i varje fall en viss känsla.

Om du byter hand får du nöja dig med ditt andra val. Sedan ska du välja en hand åt dealern och sedan spelar du ut handen precis som vanligt.