Sunny Scoops – glass i stora lass

Sunny Scoops – glass i stora lass

Då och då lanseras en videoslot som verkligen inte liknar någon annan. Sunny Scoops från svenska leverantören Thunderkick är en sådan slot. Det här spelet har ett unikt tema och dessutom är bonusfunktionerna inte direkt de vanliga.

Sunny Scoops

I Sunny Scoops är temat glass i stora lass. Det är inte bara något vi säger, spelet handlar verkligen om glasstrutar, och dessutom väl tilltagna sådana. Hjulen har en strut som botten och på struten landar glasskulor i mycket aptitretande former och kulörer. Bakom hjulen skymtar en sandstrand och ett blått hav. I bakgrunden hör du somriga ljud från stranden.

Sunny Scoops har tre hjul, till skillnad från normen vad gäller videoslots (fem hjul). De tre hjulen är tre symboler höga, vilket innebär att spelet har totalt nio positioner. När glasskulorna ramlar ner på strutarna ska du hålla tummarna för att du får tre av samma slag antingen från vänster till höger (inklusive diagonala linjer) eller på en enskild strut.

Om förstnämnda sker tar du hem en vinst som vanligt. Om sistnämnda sker aktiveras en bonusrunda under vilken det verkligen blir glass i stora lass.

Den smak som aktiverade bonusrundan kommer att blandas med en vaniljsmak och du kommer att få 10 free spins under vilka du kan vinna multiplikatorer på upp till 10x vinsterna eller ännu mer. Du kan också vinna ännu fler free spins (ända upp till ett 30-tal).

Sunny Scoops är kanske ingen videoslot för spelare som tycker om traditionella slots, men för alla andra kan i varje fall några snurr rekommenderas. Kanske inte heller rätt för den som är ute efter riktigt stora vinster men den som gillar stora glassar passar spelet riktigt bra.