Reel Rush – retrokänsla i snyggt paket

Reel Rush – retrokänsla i snyggt paket

På 1980-talet kom konsolspelen i stor skala och mest populära blev spelen om den italienske rörmokaren Mario. Alla som ägde en konsol av typen Nintendo spenderade dagar, veckor om inte månader på att följa Mario på äventyr i den ena mer fantastiska spelvärlden efter den andra. Var du med på 1980-talet? Eller är du bara intresserad av retrospel i allmänhet? Oavsett vilket kommer du att älska Reel Rush. Det här är nämligen en videoslot där spelutvecklarna har hämtat mycket inspiration från 1980-talets konsolspel.

Reel Rush

Reel Rush är inte bara unikt till temat. Här finns även ett antal specialfunktioner som vi tidigare inte har sett i någon videoslot. Startskärmen skvallrar om alla utmärkta specialfunktioner du har chansen att aktivera. Det handlar bland annat om re-spins, funktionen 3125 sätt att vinna samt vilda symboler.

De flesta videoslots har insatslinjer som löper över hjulen. Det har inte Reel Rush. De flesta videoslots har också tre fem hjul och tre rader av symboler. Reel Rush har fem rader av symboler, vilket gör att det finns sammanlagt 25 positioner på hjulen. Det är det stora antalet positioner som gör att du kan ha ända upp till 3125 vinstchanser i varje spelomgång.

Till en början är vissa av positionerna täckta. För varje successiv vinst du tar hem avtäcks fler och fler positioner. För varje vinst får du också ett extra gratissnurr. När du lyckas vinna fem gånger i rad aktiverar du åtta free spins. Fartfyllt och potentiellt mycket lukrativt!

Korta fakta om Reel Rush

Insatser: 5-1000 kr
Funktioner: Vilda symboler, re-spins, free spins, 3125 sätt att vinna
Högsta vinst: 480 000 mynt