Jurassic Park slot

Jurassic Park slot

Jurassic Park är en videoslot från Microgaming som har den första filmen i den världsberömda trilogin Jurassic Park (eller hur många filmer är det egentligen?) som tema. Det är en mycket välgjord slot som Microgaming har släppt. Fattas bara annat när man har haft full tillgång till både statisk grafik, videoklipp och ljudklipp från filmen.

Jurassic Park har en mängd bonusfunktioner som var och en är riktigt läcker. Vi tar dem en och en så du ser exakt vilket godis du bjuds på när du klickar dig fram till spelet på ditt nätcasino.

Vildsymboler i Jurassic Park

Spelets logo är vildsymbol. Som sådan ersätter den ordinarie symboler på hjulen. Den enda symbol den inte rår på är scattersymbolen. Lite speciellt är att symbolen kommer staplad, vilket innebär att både två och till och med tre av positionerna på de tre symboler höga hjulen kan täckas av vildsymboler.

Scattersymboler i Jurassic Park

Scattersymbolen är i form av den där myggan inkapslad i bärnsten som gjorde den förhistoriska djurparken möjlig. Den ger både en kontantvinst och aktiverar en bonusrunda med free spins. Totalt finns fem olika free spins-rundor, en för var och en av de mest tongivande dinosaurierna i filmen (T-Rex, Triceratops, Brachiosaurus, Dilophosaurus samt T-Rex). Varje free spins-runda har en eller två specialfunktioner.

T-Rex Alert i Jurassic Park

Den mest spektakulära bonusfunktionen i Jurassic Park är ändå T-Rex Alert. Denna funktion kan aktiveras när som helst under ett snurr, oavsett snurret ger vinst eller inte. Vad som sker när T-Rex Alert aktiveras är att rullarna förses med upp till 35 extra vildsymboler och det under hela sex spelomgångar.