Space Wars videoslot

Space Wars videoslot

Rymden är ett omåttligt populärt tema för både spelautomater och videoslots. Det kanske inte är så konstigt. Rymden är ju minst sagt fascinerande. Ända sedan människan först skådade upp mot himlavalvet har vi funderat och tänkt på vad som kan dölja sig bortom stjärnorna. Om du spelar Space Wars videoslot får du svaret. Rymden kryllar givetvis av aliens!

Space Wars

I Space Wars slot från svenska NetEnt är ett antal mer eller mindre fantasifulla aliens i centrum. Vissa är små och gröna medan andra liknar bläckfiskar. Målet är dock detsamma, oavsett ras. Alla aliens vill få tag på en röd ädelsten. Det vill du också. Det är nämligen den röda stenen som är den symbol som har det högsta värdet i spelet.

Space Wars har fem hjul med fyra rader av symboler. Insatslinjerna är hela 40 till antalet. Det gör att du har många chanser att vinna i varje snurr. Du börjar med att välja myntvärde. Sedan väljer du insatsnivå. Därefter är det bara att klicka igång hjulen.

Specialfunktioner i Space Wars

Space Wars har två huvudsakliga specialfunktioner. För det första finns vilda symboler, som kommer staplade fyra och fyra på hjulen. För det andra bjuds du på re-spins varje gång du tar hem en vinst. De symboler som utgjorde vinstsnurret skickas till en kloningsapparat till höger om hjulen. Det numera större antalet symboler skickas sedan ut på hjulen igen och du får ett gratissnurr. I detta gratissnurr ökar dina vinstchanser betänkligt.

Korta fakta om Space Wars

Insatser: 4-2000 kr
Funktioner: Vilda symboler, re-spins