Wild Water videoslot

Wild Water videoslot

Wild Water är en videoslot från svenska Net Entertainment som bjuder på en avkopplande spelkänsla där sol och bad och surfing är i fokus. Redan när välkomstskärmen visas får man en skön sommarkänsla i kroppen!

Temat är 1960-talets blomstrande surfkultur där inget var omöjligt och nöjen gick före plikter. Det finns totalt åtta symboler i spelet. Fem av dem är surfare som tar upp tre positioner vardera på hjulen. Övriga tre symboler tar upp en position vardera. Grafiken är tecknad i härliga pastellfärger och alla symboler är animerade. Spelets bakgrundsmusik är en poplåt som verkligen andas 1960-talet. Lite speciellt, och framför allt mycket charmigt, är att Net Entertainment har lagt in en mängd ljudeffekter inklusive diverse uttryck från surfvärlden.

Vilda symboler, scatters och free spins

Wild Water har en traditionell utformning med sina fem hjul, tre rader av symboler och 20 insatslinjer. Vad som inte är särskilt traditionellt är att alla de vanliga symbolerna kommer staplade på hjulen. I praktiken kan alltså en och samma symbol täcka exakt alla 15 positioner på hjulen.

I tillägg till de staplade symbolerna har Wild Water vilda symboler, scatters och ett free spins-läge. Den vilda symbolen är i form av en haj (!). Den fungerar precis som vanligt i det att den ersätter andra symboler. I free spins-läget får den dock en extra funktion. Då kan den nämligen expandera till att täcka ett helt hjul.

Free spins-läget aktiveras när minst tre scattersymboler visas spridda på hjulen. Hur många free spins du vinner är olika från gång till gång.