Mega Fortune videoslot

Mega Fortune videoslot

Det går inte att tala om videoslots på nätet och undvika Mega Fortune. Denna videoslot är nummer ett, på många sätt. En anledning är att Mega Fortune har världsrekordet för den hittills högsta jackpottvinsten på casino online. Den progressiva jackpotten på Mega Fortune slår sällan ut förrän den har letat sig över 30 miljoner kronor och vid två tillfällen i historien har den betalat ut över 100 miljoner kronor till en lycklig vinnare.

Progressiv jackpott

Är då en progressiv jackpott det enda som Mega Fortune har att bjuda på. Svaret är ett rungande nej. Mega Fortune bjuder på mängder av specialfunktioner paketerade i ett minst sagt lyxigt paket. Det här är en mycket elegant utformad videoslot med en härligt färgrik grafik och ett fantastiskt ljud. Symbolerna är i form av lyxartiklar som champagneflaskor, lyxjakter och limousiner.

Vilda symboler och scattersymboler

Mega Fortune har bland annat vilda symboler och scattersymboler som ger bonusvinster och free spins. Tre eller fler scattersymboler aktiverar spelets free spins-läge. För att se hur många gratissnurr du får och med vilken multiplikator de kommer att spelas, ska du klicka på en av symbolerna. Du kan få en riktigt stor mängd free spins med en multiplikator på upp till 5x pengarna. Lite speciellt är att två eller fler ytterligare scattersymboler i free spins-läget gör att du får ännu fler snurr alternativt högre multiplikatorer. I teorin kan free spins-läget pågå hur länge som helst.

Korta fakta om Mega Fortune

Insatser: 2.50-500 kr
Funktioner: vilda symboler, scattersymboler, free spins, multiplikatorer, progressiv jackpott
Högsta vinst: progressiv jackpott alternativt 10 000 mynt