Go Bananas – galet värre från NetEnt

Go Bananas – galet värre från NetEnt

Go Bananas är en av höstens stora lanseringar på online casino. Det är NetEnt som står bakom denna videoslot som inte bara har ett galet namn, utan även är ett minst sagt galet spel. Go Bananas är ju engelska för att ”bli spritt språngande galen” och namnet är mycket väl valt. Det här är ingen traditionell videoslot med ett intetsägande tema. Här är det fullt ös i djungeln som gäller.

Fem apor i Go Bananas

Det finns fem apor med i handlingen i Go Bananas och var och en av dem har en viktig roll att spela. Aporna har nämligen till uppgift att aktivera spelets jokerfunktioner. Varje apa har sitt eget sätt att göra detta och resultatet blir också olika för respektive apa. Gorillan, till exempel, hoppar burdust fram på hjulen och gör inte mindre än fem ordinarie symboler till jokersymboler. Den lite mer försiktiga babianen smyger fram och placerar ut tre stycken symboler på ett hjul. Orangutangen svingar sig fram över hjulen och placerar ut fyra stycken jokersymboler i en fyrkant. Hur jokersymbolerna ser ut? Självklart är de i form av bananer. De är dock inte vilka bananer som helst – de är gyllene!

Vilda symbolerna i Go Bananas

Det är de vilda symbolerna som är i absolut fokus i Go Bananas. Det finns faktiskt inga andra specialsymboler i spelet. Här finns inga scatters och inga bonussymboler. Du kan inte spela något free spins-läge och något bonusspel har NetEnt inte stoppat in. Det spelar dock ingen roll. Aporna gör regelbundna besök på hjulen och inte sällan dyker mer än en apa upp samtidigt. Faktum är att nästan alla positioner på hjulen kan förvandlas till jokersymboler samtidigt.