Cashdrop hos Casumo

book-of-ra

Den svenska casinosajten Casumo har verkligen inte någon brist på fantasi när det gäller att koka ihop riktigt roliga och spännande erbjudanden. Dessutom dyker det upp bonusar och kampanjer ofta vilket gör det här till en riktigt grym spelsajt!

Och nu är det alltså dags för ännu ett äventyr hos Casumo som du är mer än välkommen till att följa med på. Det har nämligen kommit en hälsning med solsken från öknen och pyramiderna och Tutanksumo vill att du hänger med på hisnande äventyr.

Först måste du ta dig till ett parallellt universum för att du ska kunna se monumenten. Spelet som gäller är Book of Ra deluxe!

I dag har du chansen att spela Book of Ra deluxe och samtidigt vara med i en utlottning där pengapåsarna väger en hel del. Och vem vet? Det kanske är nu du kammar hem storvinsten!

I denna cashdrop hos Casumo har du chansen att vinna inte mindre än 1000 euro som landar på ditt konto. I alla fall om du lyckas knipa åt dig första plats.

Book of Ra deluxe

Du loggar alltså in på ditt spelkonto hos Casumo i dag, måndagen den 19:e januari, och spelar Book of Ra deluxe för riktiga pengar. Sedan är du med i utlottningen där du kan vinna 1000 euro om du har tur. Hamnar du däremot på 2:e till 30:e plats får du 35 euro in på konto i stället.

Det är ljuva tider hos Casumo helt enkelt! Skulle du ha så pass mycket tur att du vinner kommer du att behöva omsätta din vinst 10 gånger. Och skulle du vara en av de lyckliga vinnarna kommer du att få ett mejl innan klockan slår 14:00 imorgon.

Välkomstbonus

Hos Casumo händer det något spännande nästan jämt och ständigt. Så det gäller att vara vaken och hänga med! Men det kräver så klart att du är medlem och registrerad på sajten. Vill du bli det omedelbums går det snabbt och lätt att ordna. Då får du dessutom en trevlig välkomstbonus på köpet!

När du väl har registrerat dig får du 10 free spins i Starburst på en gång. Därefter kommer du att få upp till 400 euro i bonus beroende på hur mycket du sätter in första gången.

Sedan kommer du att belönas med ytterligare 100 free spins uppdelat på fem olika populära favoritspel hos Casumo. Bli en sumo du också!