South Park videoslot

South Park videoslot

I den lilla staden South Park i Colorado i USA bor fyra pojkar vid namn Eric Cartman, Kyle, Kenny och Stan. De är huvudkaraktärerna i TV-serien South Park, som är en av de absolut mest populära tecknade komediserierna genom alla tider. The Simpsons har blivit förärade med flera automater genom åren och nu är det dags för South Park!

South Park

Det finns videoslots av alla de slag, och de flesta har någon eller några unika specialfunktioner. South Park har en handfull specialfunktioner som inte finns någon annanstans. Faktum är att South Park förmodligen är den mest fullmatade automaten någonsin. Även om du skulle spela fem timmar i ett streck skulle du inte mer än skrapa på ytan på allt vad denna videoslot har att erbjuda.

Var och en av ynglingarna är värd för en alldeles egen specialfunktion. Den mest populära karaktären i serien, Cartman, har till och med två stycken. Några av bifigurerna har också förärats egna bonusfunktioner.

Med bonusfunktionerna får du möjlighet att klicka hem finfina vinster. I Cartmans bonusspel ”Beefcake” har du till exempel chansen att täcka alla de tre mittersta hjulen med vilda symboler. Du kan ju bara tänka dig vad det kan göra för storleken på din spelkassa! I Cartmans andra bonusspel, som är ett traditionellt peka och klicka-spel, har du chansen att klicka hem en vinst på 5000 gånger insatsen. Om du spelar för maxinsats (2500 kr) kan du bli otroligt rik!

Korta fakta om South Park

Insatser: 2.50-2500 kr
Funktioner: För många att skriva ut här!
Högsta vinst: 1,25 miljoner mynt