Cosmic Fortune med fem jackpottar

Cosmic Fortune med fem jackpottar

Cosmic Fortune är en progressiv slot från Net Entertainment som har ett lite festligt tema om en rymdhjälte som helt solo ger sig på en invasionsstyrka från yttre rymden. Grafiken är utsökt in i varje detalj och spelkänslan lämnar inget övrigt att önska.

Cosmic Fortunes främsta ”claim to fame” är naturligtvis de progressiva jackpottar spelet kan ståta med. Om du spelar hem Mega-jackpotten på Cosmic Fortune blir du mycket rik. Kanske inte lika rik som om du skulle spela hem Mega-jackpotten på Mega Fortune, men vem tackar nej till ett par miljoner?

Kort info om Cosmic Fortune

  • Tema: Lekfullt kring science-fiction
  • Hjul: 5
  • Linjer: 15
  • Insatser: 3-750 kr
  • Bonusar: Jokrar, scattersymboler, free spins, bonusspel, progressiva jackpottar

Cosmic Fortune spelas som en traditionell videoslot. Spelet har de vanliga fem hjulen och över dem löper 15 möjliga vinstlinjer i olika mönster. Linjerna är fasta till sin typ och det gör att du enbart kan justera myntvärde och insatsnivå. Du kan spela ett snurr för så lite som 3 kr och samtidigt satsa maximalt 750 kr per spelomgång.

Du har fina vinster att spela hem i huvudspelet, särskilt eftersom Cosmic Fortune har den fiffiga ”Avalanche-funktionen” (jämför till exempel med Gonzo’s Quest), men vinsterna kan bli oändligt mycket större i free spins-rundan med de efterföljande bonusspelen.

Free spins-runda

Om du lyckas aktivera free spins-rundan (med tre eller fler scatters) har du goda chanser att få spela både ett första bonusspel och sedan även ett andra. Det är i det andra bonusspelet som jackpottarna finns att vinna. Tre av jackpottarna är progressiva, vilket innebär att de ständigt växer, medan två alltid uppgår till fasta belopp.

Om du vill få det senaste kring progressiva slots gör du rätt i att besöka en casinosajt som skriver om slots emellanåt. Det finns bra sajter som regelbundet skriver om både jackpottslots och en mängd andra slots.